Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

 Λίγο πριν την αντιπυρική περίοδο του τρέχοντος έτους αλλά και της προεκλογικής περιόδου όπου οι ανέξοδες υποσχέσεις των πολιτικών είναι πολλές ,ουδείς δεν ασχολείται και δεν αναφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος , βλέπετε έχουν τον προεκλογικό τους αγώνα που μυαλό να ασχοληθούν με σοβαρά θέματα.

 Κάθε καλοκαίρι καίγεται ένα σημαντικό κομμάτι των δασών στην χώρα μας και ιδιαίτερα το 2021 όταν κάηκαν πάνω από 1.350.500 στρέμματα. Μεταξύ άλλων ήταν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρεια Εύβοια και στην Βαρυμπόμπη στην Πεντέλη κλπ. Συνολικά το χρονικό διάστημα 2007 μέχρι και το 2021 , οι πυρκαγιές κατέστρεψαν 5.903.740 στρέμματα. 

Τεράστια καταστροφή στο περιβάλλον στην πανίδα στην χλωρίδα στις περιουσίες των πολιτών. Σύντομα θα ξαναδούμε τα ρεπορτάζ από τις πυρκαγιές με την ελπίδα να μην έχουμε ανθρώπινα θύματα. 

Ένα κράτος μια κυβέρνηση δεν πρέπει να ελπίζει, αλλά να ενεργεί και να πράττει ! Οφείλει να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες και δεν πρέπει να δείχνει αδιαφορία και λέγοντας ψέματα , όπως ο κος Μητσοτάκης στην Δ.Ε.Θ. που είπε ότι είχαμε μείωση καμένων εκτάσεων το 2022 σε σχέση με τον μ.ο. της τελευταίας δεκαπενταετίας , μείωση 220.000 στρ. Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για Δασικές Πυρκαγιές , ανέφερε αυξημένες κατα 50% τις καμένες εκτάσεις στην μέση της περιόδου 29.07.2022. 

Καιρός να απαλλαγούμε από τα ψέματα των πολιτικών που δεν σέβονται τον πολίτη. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες στην Ελλήνων Συνέλευσις , να κάνουμε χρήση του πλούτου μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ασφαλές περιβάλλον όπως περιγράφονται στις προγραμματικές της δηλώσεις.

 Η μεγάλη ευκαιρία είναι τώρα στις εκλογές ! Ψηφίζοντας Ελλήνων Συνέλευσις κάνεις το πρώτο βήμα για την ουσιαστική απελευθέρωση της μητέρας μας Ελλάς.

 ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:  

https://www.e-sy.gr 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... 

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8... 

 #χαράλαμποσχαριτόπουλοσ #περιβάλλον #ελλήνωνσυνέλευσισ #ελληνωνσυνελευσισ #πολιτική #πολιτικη #υποψήφιοιβουλευτές #υποψηφιοιβουλευτες #εθνοσυνέλευση #εθνοσυνελευση #ελλήνωνσυνέλευσις #ελληνωνσυνελευσις #ελληνων_συνελευσισ #αρτέμησσώρρασ #αρτεμησσωρρασ #αρτεμησ_σωρρασ

 

ΑΚOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ :

 FACEBOOK   

TWEETER  

INSTAGRAM

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου